Latinica  |    
   
 
Посета манастирима Светог Христифора у Мислођину и Пресвете Богородице у Чокешини
Уторак, 16. Децембар 2014.
Посете
Представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама, др Томислав Бранковић, помоћник директора, са сарадницима Гаврилом Грбаном и Мирољубом Радосављевићем, посетили су 16. децембра 2014. манастире Светог Христифора у Мислођину и Пресвете Богородице у Чокешини на позив управа ових манастира.
Директор Управе у Епархији тимочкој
Субота, 13. Децембар 2014.
Посете
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама и др Томислав Бранковић, помоћник директора, боравили су 13. 12. 2014. у посети Епархији тимочкој, архијерејском намесништву бољевачком. У Сумраковцу су присуствовали Светој архијерејској литургији коју је предводио епископ тимочки Иларион уз саслужење више свештеника.
Јубилеј храма у Лежимиру и посета манастиру Бешеново
Четвртак, 27. Новембар 2014.
Посете
На празник Светог Апостола Филипа у селу Лежимиру, 27.11.2014. године, храм посвећен Светом великомученику Георгију прославио је 250 година постојања. Свету Архијерејску Литургију служио је епископ сремски Василије уз саслужење великог броја ђакона и свештеника Епархије сремске.
Представници Каритаса посетили Управу
Четвртак, 27. Новембар 2014.
Вести
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама примио је 27. новембра 2014. делегацију међународне хуманитарне организације Каритас на челу са Хорхе Нуњом Мајером, генералним секретаром Каритаса Европа.
Свечано отварање изложбе „Сведочим, само...“ посвећене Патријарху Павлу
Четвртак, 27. Новембар 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама, др Милета Радојевић и помоћник директора Братислав Петковић присуствовали су 27. новембра 2014. године свечаном отварању изложбе „Сведочим, само...“ у Музеју Српске Православне Цркве поводом стогодишњице рођења и петогодишњице упокојења Патријарха српског Павла.
Представници Управе у посети Богословији „Свети Јован Златоусти“ у Kрагујевцу
Среда, 26. Новембар 2014.
Вести
На позив проф. др Зорана Крстића, ректора богословије „Свети Јован Златоусти“ из Крагујевца представници Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама, Владимир Тодић и Гаврило Грбан, посетили су 26. новембра 2014. године, поводом обележавања школске славе, ову угледну установу.
Посета Црквеној Општини Љубић
Уторак, 25. Новембар 2014.
Вести
Поводом 200 годишњице једне од најчувенијих битака у Другом Српском устанку, Боја на Љубићу, који ће се свечано обележити 2015. године, представници Црквене Општине Љубић припремају изградњу парохијског дома и звоника уз храм, који је освештао Његова Светост патријарх српски Иринеј 2013. године.
Прослављена ктиторска слава манастира Високи Дечани - Свети Краљ Стефан Дечански
Понедељак, 24. Новембар 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, присуствовао је са сарадницима Братиславом Петковићем, помоћником директора и Мирољубом Радосављевићем, саветником у Управи, обележавању ктиторске славе манастира Високи Дечани на Косову и Метохији.
Представници Управе у посети Епархији пакрачко-славонској
Субота, 22. Новембар 2014.
Посете
На позив Његовог Преосвештенства епископа славонског господина Јована, представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама, др Томислав Бранковић, начелник и Мирољуб Радосављевић, саветник, посетили су седиште Епархије у Пакрацу.
Патријарх московски и све Русије Кирил посетио Србију
Недеља, 16. Новембар 2014.
Посете
Патријарх московски и све Русије Његова Светост Господин Кирил боравио је од 14. до 16. новембра 2014. у тродневној посети Српској православној цркви и Србији.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 320
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта