Latinica  |    
   
 
Благословљена Кућа Божијег милосрђа у Кикинди
Субота, 27. Септембар 2014.
Посете
Представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Мирољуб Радосављевић и Гаврило Грбан присуствовали су 27. септембра 2014. године у Кикинди свечаности поводом отварања Римокатоличког геронтолошког центра – Куће Божјег милосрђа.
Радојевић обишао оштећен храм Свете Тројице у Банатском Новом Селу
Четвртак, 25. Септембар 2014.
Посете
На позив Његовог Преосвештенства епископа банатског господина Никанора, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама, др Милета Радојевић обишао је храм Свете Тројице у Банатском Новом Селу.
Епископ врањски посетио Управу
Уторак, 23. Септембар 2014.
Вести
Његово Преосвештенство епископ врањски господин Пахомије посетио је 23. септембра 2014. Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама и разговарао са директором Управе, др Милетом Радојевићем и сарадницима о актуелностима у животу и раду Епархије врањске.
Обележен јубилеј храма у Поповићу
Субота, 20. Септембар 2014.
Вести
Представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједница др Томислав Бранковић и др Драган Новаковић, присуствовали су 20. септембра 2014. године обележавању 150-годишњице храма Св. Георгија у Поповићу, епархија шумадијска.
Слава богословије Светог Петра Дабробосанског у Фочи
Среда, 17. Септембар 2014.
Вести
Представник Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама Владимир Тодић присуствовао је 17. септембра 2014. године обележавању школске славе богословије „Свети Петар Дабробосански“ у Фочи.
Освећење темеља храма у селу Црномасница
Уторак, 16. Септембар 2014.
Вести
У селу Црномасница, 16. септембра 2014. године епископ тимочки Г. Иларион уз саслужење већег броја свештеника освештао је темеље храма посвећеног Светом Јеремији.
Слава Епархије бихаћко-петровачке
Недеља, 14. Септембар 2014.
Вести
Епархија бихаћко-петровачка прославила је своју славу Сабор свих Српских Светитеља 14. септембра 2014. године у обновљеном храму Светог Петра и Павла у Босанском Грахову.
Устоличен епископ славонски Г. Јован
Субота, 13. Септембар 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је у суботу 13. септембра 2014. године устоличењу Његовог Преосвештенства епископа Јована у свештени трон епископа славонских у Саборној цркви Свете Тројице у Пакрацу.
Радојевић примио владику Милутина
Среда, 10. Септембар 2014.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде др Милета Радојевић примио је епископа ваљевског Његово Преосвештенство господина Милутина.
Устоличен епископ средњоевропски Г. Сергије
Недеља, 7. Септембар 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је у недељу 7. септембра 2014. године устоличењу Његовог Преосвештенства епископа Сергија у свештени трон епископа средњоевропских у манастиру Успења Пресвете Богородице у Химелстиру.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 277
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта