Latinica  |    
   
 
Представници Исламске заједнице Србије посетили Управу
Среда, 1. Јули 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, примио је 1. јула 2015. генералног секретара Ријасета Исламске заједнице Србије, Елдина еф. Ашћерића и имама зворничко-шабачког Велија еф. Мехмедалија.
Епископ банатски Никанор одликовао руског амбасадора Чепурина
Петак, 26. Јуни 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, посетио је 26. јуна 2015. Епархију банатску и присуствовао је освећењу реконструисане капеле посвећене српским задужбинарима и руској царској породици Романов на Градском гробљу у Вршцу. Овај споменик је реновиран захваљујући Епархији банатској, Друштву српских домаћина и Удружењу потомака ратника 1912-1920.
Представници Управе посетили црквене општине Румунске православне цркве
Среда, 17. Јуни 2015.
Посете
На позив Мојсеја Јанеша, епархијског викара Епархије Дакија Феликс Румунске Православне Цркве, господин др. Томислав Бранковић, помоћник директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама и Мирољуб Радосављевић, саветник, обишли су 17. јуна 2015.године црквене општине Орешец, Стража и Марковац.
Ученици техничке школе „Миленко Веркић Неша“ из Пећинаца у Управи
Уторак, 9. Јуни 2015.
Вести
Ученици техничке школе „Миленко Веркић Неша“ из Пећинаца посетили су 9. јуна 2015. године Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама.
Освећење обновљеног торња храма Светог Георгија у Манђелосу
Недеља, 7. Јуни 2015.
Вести
Епископ сремски Василије сужио је 7. јуна 2015. године Свету архијерејску литургију у храму Светог Георгија у Манђелосу.
Седница Одбора за обнову "Краљевог конака" манастира Прохора Пчињског
Понедељак, 1. Јуни 2015.
Вести
У понедељак 1. јуна 2015. године одржана је трећа седница Одбора за обнову "Краљевог конака" манастира Светог Прохора Пчињског који је пре извесног времена изгорео у пожару.
Слава Подворја Московске Патријаршије у Београду
Понедељак, 1. Јуни 2015.
Вести
На позив старешине Подворја Руске православне цркве, протојереја-ставрофора Виталија Тарасјева, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је у понедељак 1. јуна 2015. године Светој Архијерејској Литургији поводом храмовне славе цркве Свете Тројце на Ташмајдану.
Слава цркве и градске општине Обреновац
Недеља, 31. Мај 2015.
Вести
Црква Силаска Светог Духа на апостоле у Обреновцу обележила је своју храмовну славу Светом Архијерејском Литургијом коју је предводио Епископ ваљевски Милутин уз саслужење већег броја свештеника и монаха арјхијереjског намесништва посавског и Епархије ваљевске 31. маја 2015. год.
Спортско Сабрање Свете Србије
Недеља, 31. Мај 2015.
Вести
На позив председника Православног спортског друштва "Света Србија" господина Дејана Томашевића, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, присуствовао је у недељу 31. маја 2015. године Другом Спортском Сабрању Свете Србије на Ади Циганлији.
Радојевић организовао пријем за кардинала Курта Коха
Четвртак, 28. Мај 2015.
Вести
Поводом званичне посете Републици Србији Његове Еминенције кардинала Курта Коха председника Папског савета за унапређење јединства хришћана, др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама организовао је 28. маја 2015. пријем уз учешће представника Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама, Свете Столице и цркава и верских заједница.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 391
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта