Latinica  |    
   
 
Посета Крушевачкој епархији
Понедељак, 20. Фебруар 2017.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са својим сардницима посетио је Крушевачку епархију 20. фебруара 2017. године.
Освећење Парохијског дома при храму Успења Пресвете Богородице у Младеновцу
Недеља, 19. Фебруар 2017.
Вести
Директор Управе за сардању с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је у недељу 19. фебруара 2017. године освећењу парохијског дома при храму Успења Пресвете Богородице у Младеновцу.
Пријем поводом Сретeња-Дана државности Републике Србије
Среда, 15. Фебруар 2017.
Вести
На позив председника Републике Србије, господина Томислава Николића, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је 15. фебруара 2017. године свечаном пријему поводом Сретења-Дана државности Републике Србије.
Прослава славе Градске општине Звездара-Сретења Господњег
Среда, 15. Фебруар 2017.
Вести
Директор Управе за сардању с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, присуствовао је у среду 15. фебруара 2017. године на прослави славе Градске општине Звездара, Сретења Господњег.
Прослава Светог мученика Трифуна-крсне славе Епископа Герасима
Уторак, 14. Фебруар 2017.
Посете
На позив Његовог Преосвештенсва Епископа горњокарловачког Господина Герaсима, директор Управе за сардању с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, присуствовао је 14. фебруара 2017. године прослави крсне славе Светог мученика Трифуна, заштитника дома Епископа Г. Герасима.
Посета манастиру Сланци
Недеља, 12. Фебруар 2017.
Посете
На празник Света Три Јерарха, у недељу 12. фебруара 2017. године, благословом Игумана Андреја, Светом Литургијом у манастиру Сланци, задужбини краља Драгутина и метоху манастира Хиландара, началствовао је протојереј-ставрофор проф. др Димитрије Калезић, декан Богословског факултета у пензији, уз саслуживање оца Стефана и братије ове свете обитељи.
Прослава славе Богословије Света Три Јерарха у манастиру Крки
Недеља, 12. Фебруар 2017.
Посете
На позив Његовог Преосвештенства Господина Фотија, Епископа далматинског и ректора Богословије Света Три Јерарха у манастиру Крки, директор Управе за сардању с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, присуствовао је прослави школске славе 11. и 12. фебруара 2017. године.
Обележено осам година Патријарашке службе Патријарха московског и све Русије Кирила
Недеља, 5. Фебруар 2017.
Вести
Представник Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Гаврило Грбан присуствовао је 5. фебруара 2017. године прослави празника руских новомученика пострадлих у двадесетом веку и обележавању осме године Патријарашке службе Патријарха московског и све Русије Господина Кирила у Светотројичном храму Подворја Руске православне цркве у Београду.
Освећење oбновљене цркве Светог Великомученика Димитрија у Сутјесци
Недеља, 5. Фебруар 2017.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, присуствовао је у недељу 5. фебруара 2017. године освећењу обновљене цркве Светог Вликомученика Димитрија у Сутјесци, Румунске православне цркве.
Посета Пећкој патријаршији
Четвртак, 2. Фебруар 2017.
Посете
Сарадници Управе за сардању с црквама и верским заједницама Олгица Лаконић и Мирољуб Радосављевић обишли су манастир Пећку патријаршију, 2. и 3. фебруара 2017. године где су обишли све објекте чије је реновирање помогла Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама као и оне који ће се обнављати идућих година.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 609
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Београдска Надбискупија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта