Latinica  |    
   
 
Освећење Храма Пресвете Богородице у Клењу
Недеља, 16. Октобар 2016.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је у недељу 16. октобра на свечаности поводом освећења храма Успења Пресвете Богорородице у Клењу и јубилеја 80 година од оснивања истог.
Директор Управе посетио Архијерејска намесништва Житиштанско и Зрењанинско у Епархији банатској
Уторак, 11. Октобар 2016.
Посете
На позив Његовог Пресосвештенства Епископа банатског Господина Никанора, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са сарадницима Олгицом Лаконић и Гаврилом Грбаном, посетио је 11. октобра 2016.године Епархију банатску-Архијерејска намесништва Житиштанско и Зрењанинско.
Освећење храма Свете Тројице у Шапцу
Недеља, 9. Октобар 2016.
Вести
На позив Његовог Преосвештенства Епископа шабачког Господина Лаврентија, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је 9. октобра 2016. године освећењу храма Свете Тројице на Летњиковцу у Шапцу.
Прослављена слава Хиландарског лекарског друштва Преподобни Симон Монах
Петак, 7. Октобар 2016.
Вести
На позив проф. др Радисава Шћепановића, председника Хиландарског лекарског друштва, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је на прослави славе Преподобног Симона Монаха, 7. октобра 2016. године.
Посета Срему
Уторак, 4. Октобар 2016.
Посете
На позив Његовог Преосвештенства Епископа сремског Василија, дана 04.10.2016.год. директор Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, са сарадницима, посетио је Епархију сремску.
Прослава 1100 година од блаженог упокојења Светог Климента Охридског
Уторак, 4. Октобар 2016.
Посете
На позив Председника Светог Архијерејског Синода Православне Охридске Митрополије Његовог Блаженства Архиепископа охридског и Митрополита скопског Господина Јована, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, присуствовао је од 1-3. октобра 2016. године прослави 1100 година од блаженог упокојења Светог Климента Охридског.
Србија учествовала на годишњем скупу ОЕБС-а у Варшави
Понедељак, 3. Октобар 2016.
Вести
У Варшави је од 19. до 30. септембра 2016. одржана годишња конференција ОЕБС-а о људским правима. Реч је о највећој годишњој конференцији о људским правима и демократији коју сваке године организује Канцеларија за демократске институције и људска права (ODIHR).
Директор Управе упутио честитку поводом Рош Ашане и предстојећих празника
Петак, 30. Септембар 2016.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић упутио је честитку председнику Савеза јеврејских општина др Рубену Фуксу и Рабину Јеврејске заједнице Исаку Асиелу поводом Рош Ашане и предстојећих празника.
Др Радојевић присуствовао на Светој Архијерејској Литургији поводом празника Светих мученица Вере, Наде, Љубави и мајке им Софије у насељу Нова Галеника
Петак, 30. Септембар 2016.
Вести
На позив протојереја Зорана Перковића, старешине цркве у изградњи Светих мученица Вере, Наде, Љубави и мајке им Софије у насељу Нова Галеника, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је 30. септембра 2016. године Светој Архијерејској Литургији и освећењу нових звона постављених на цркви
Директор Управе посетио Земунски деканат Сремске бискупије
Среда, 28. Септембар 2016.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са сарадницима Мирољубом Радосављевићем и Гаврилом Грбаном посетио је 28.9.2016. године Земунски деканат Сремске бискупије Римокатоличке цркве.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 562
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Београдска Надбискупија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта