Latinica  |    
   
 
Посета представницима Апостолског егзархата за Гркокатолике у Србији
Петак, 20. Мај 2016.
Вести
Заветни дан Апостолског егзархата за Гркокатолике у Србији, свечано је обележен у Маријском светишту Водица код Руског Крстура 17. маја 2016. године.
Представници Управе на научном симпозијуму
Петак, 20. Мај 2016.
Вести
Помоћник директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Марко Николић са сарадником Гаврилом Грбаном присуствовао је 20. маја 2016. године отварању и првом дану дводневног Међународног научног симпозијума поводом 300. годишњице светишта Госпе Текијске у Петроварадину.
Освештана обновљена зграда Призренске богословије
Недеља, 15. Мај 2016.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је у недељу 15. маја 2016. године освештењу обновљене зграде Призренске богословије Светог Кирила и Методија.
Помоћ за светиње Горњокарловачке епархије
Петак, 13. Мај 2016.
Посете
На позив Његовог Преосвештенства Епископа горњокарловачког господина Герасима директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић и помоћник директора др Марко Николић посетили су Горњокарловачку епархију Српске православне цркве од 11-13. маја 2016. године.
Прослава дана Факултета за исламске студије у Новом Пазару
Четвртак, 12. Мај 2016.
Вести
Представник Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама Владимир Тодић боравио је 12. маја 2016. године у Новом Пазару поводом 15-годишњице Факултета за исламске студије.
Свенародна литија у Никшићу у част и славу Светог Василија Острошког
Четвртак, 12. Мај 2016.
Посете
Епархија будимљанско-никшићка и Црквена општина Никшић у спомен великог светитеља Светог Василија Острошког Чудотворца већ двадесет година, организују духовно-културну манифестацију „Дани Светог Василија Острошког“ у Никшићу. Свечана свенародна Литија прошла је и ове године 12. маја кроз град Никшић чији је Свети Василије Острошки заштитник и чији храм је тог дана славио славу.
Слава Богословског факултета „Свети Василије Острошки“ у Фочи
Четвртак, 12. Мај 2016.
Вести
Представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Мирољуб Радосављевић и Јована Стојиновић, присуствовали су 12. маја 2016. обележавању славе Богословског факултета „Свети Василије Острошки“ у Фочи, свечаној академији и отварању нове зграде факултета.
Освештана обновљена евангеличка црква у Ердевику
Субота, 7. Мај 2016.
Вести
Представник Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Гаврило Грбан присуствовао је 7. маја 2016. године освећењу обновљене евангеличке цркве у Ердевику.
Директор Управе присуствовао прослави Крсне славе Епархије зворничко-тузланске
Четвртак, 5. Мај 2016.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао 5. маја 2016. обележавању Крсне славе Епархије зворничко-тузланске – празнику Животворног Источника. Испред Управе присутни су били и др Марко Николић, помоћник директора и Јована Стојиновић, саветник у Управи.
Освештана црква на планини Јавор у Епархији милешевској
Уторак, 3. Мај 2016.
Посете
Трећег дана Васкрса по Јулијанском календару 2016. године, епископ будимљанко-никшићки и администратор Епархије милешевске господин Јоаникије посетио је планину Јавор у Златиборском округу и општини Ивањица, познату по Вожду Карађорђу, мајору Илићу, сердару Вукотићу и њиховим јунацима.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 496
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Београдска Надбискупија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта