Latinica  |    
   
 
Посета Епархији банатској
Недеља, 22. Март 2015.
Посете
На позив епископа банатског Г. Никанора представник Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Томислав Бранковић, помоћник директора, са сарадницима присуствовао је слави Скита Светих четрдесет мученика севастијских у Гају код Ковина.
Посета Румунској православној Црквеној Општини Уздин
Понедељак, 16. Март 2015.
Посете
На позив протојереја-ставрофора Ђорђа Јанеша архијерејског намесника панчевачког и свештеника Мојсе Линце пароха у Уздину, др Милета Радојевић директор Управе и др Томислав Бранковић помоћник директора, посетили су Црквену Општину Уздин 16. марта 2015. године.
Владика пакрачко-славонски Јован у Управи
Уторак, 10. Март 2015.
Вести
Његово Преосвештенство епископ пакрачко-славонски Јован посетио је 10. марта 2015. Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама. У разговору са др Томиславом Бранковићем, помоћником директора Управе, разговарано је о плановима и приоритетима Епархије пакрачко-славонске у 2015. години који се односе на градитељске и културне активности.
Епископ ваљевски Милутин посетио Управу
Петак, 6. Март 2015.
Вести
Епископ ваљевски Милутин посетио је 6. марта 2015. године, Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама. У разговору са др Милетом Радојевићем, директором Управе, епископ Милутин изнео је планове за 2015. годину у обнови и изградњи верских здања, пре свега манастира Пустиње и Рибнице и храмова у Кадиној Луци и Бањи Врујци.
Радојевић дао изјаву за новинску агенцију Танјуг
Понедељак, 2. Март 2015.
Вести
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама у понедељак 2. марта 2015. године дао је изјаву за новинску агенцију Танјуг. Преносимо текст у целости.
Почеле активности на одржавању Трећег међуверског дијалога Србије и Индонезије
Уторак, 24. Фебруар 2015.
Вести
Његова Екселенција, господин Хари Р. Ј. Кандоу, новоизабрани амбасадор Републике Индонезије у Београду посетио је 24. фебруара 2015. године Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама. У разговору са директором Управе, др Милетом Радојевићем, разговарао је о припремама за Трећи међуверски дијалог Србије и Индонезије за који је подвукао да је један од приоритета Владе Републике Индонезије.
Слава Придворне капеле Светог Симеона Мироточивог
Недеља, 22. Фебруар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу са Црквама и верским заједницама Србије др Милета Радојевић и помоћник директора Братислав Петковић присуствовали су 22. фебруара 2015. Светој архијерејској Литургији поводом храмовне славе у Патријаршијској капели Светог Симеона Мироточивог у Београду.
Представници Високе школе Академије Српске православне цркве за уметност и консервацију
Четвртак, 19. Фебруар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић , са помоћником др Томиславом Бранковићем и сарадником Гаврило Грбаном, примио је 19. фебруара 2015. године директора Високе школе Академије СПЦ за уметност и консервацију мр Зорана Михајловића и секретара Тијану Стаменовић.
Старешина Подворја Руске православне цркве у Београду посетио Управу
Четвртак, 19. Фебруар 2015.
Вести
Протојереј-ставрофор Виталиј Тарасјев, старешинa Подворја Руске православне цркве у Београду посетио је 19. фебруара 2015. Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама.
Удружење Топличана у Управи
Четвртак, 19. Фебруар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са сарадником Гаврилом Грбаном, примио је 19. фебруара 2015. године представнике Удружења Топличана. Састанку су присуствовали Слободан Стевић, председник Удружења, Јулка Кузмановић Цветковић, директор Народног музеја Топлице и протојереј-ставрофор Младен Симић, парох у Конџељу.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 353
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта