Latinica  |    
   
 
Обележен јубилеј храма у Поповићу
Субота, 20. Септембар 2014.
Вести
Представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједница др Томислав Бранковић и др Драган Новаковић, присуствовали су 20. септембра 2014. године обележавању 150-годишњице храма Св. Георгија у Поповићу, епархија шумадијска.
Слава богословије Светог Петра Дабробосанског у Фочи
Среда, 17. Септембар 2014.
Вести
Представник Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама Владимир Тодић присуствовао је 17. септембра 2014. године обележавању школске славе богословије „Свети Петар Дабробосански“ у Фочи.
Освећење темеља храма у селу Црномасница
Уторак, 16. Септембар 2014.
Вести
У селу Црномасница, 16. септембра 2014. године епископ тимочки Г. Иларион уз саслужење већег броја свештеника освештао је темеље храма посвећеног Светом Јеремији.
Слава Епархије бихаћко-петровачке
Недеља, 14. Септембар 2014.
Вести
Епархија бихаћко-петровачка прославила је своју славу Сабор свих Српских Светитеља 14. септембра 2014. године у обновљеном храму Светог Петра и Павла у Босанском Грахову.
Устоличен епископ славонски Г. Јован
Субота, 13. Септембар 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је у суботу 13. септембра 2014. године устоличењу Његовог Преосвештенства епископа Јована у свештени трон епископа славонских у Саборној цркви Свете Тројице у Пакрацу.
Радојевић примио владику Милутина
Среда, 10. Септембар 2014.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде др Милета Радојевић примио је епископа ваљевског Његово Преосвештенство господина Милутина.
Устоличен епископ средњоевропски Г. Сергије
Недеља, 7. Септембар 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић присуствовао је у недељу 7. септембра 2014. године устоличењу Његовог Преосвештенства епископа Сергија у свештени трон епископа средњоевропских у манастиру Успења Пресвете Богородице у Химелстиру.
Обилазак храма Свете Недеље у изградњи
Уторак, 2. Септембар 2014.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић и саветник у Управи Мирољуб Радосављевић обишли су у уторак 2. септембра 2014. године градилиште храма Свете Недеље у селу Мала Моштаница у општини Обреновац.
Хиротонија епископа топличког Г. Арсенија
Субота, 30. Август 2014.
Вести
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде присуствовао је 30. и 31. августа у Саборном храму Светог Архангела Михаила у Београду наречењу и хиротонији Високодостојног архимандрита Арсенија, новоизабраног епископа топличког, викара Његове Светости патријарха српског Г. Иринеја.
Посета епархији нишкој
Четвртак, 28. Август 2014.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић и Мирољуб Радосављевић, саветник у Управи, су 27. и 28. 8. 2014. на позив епископа нишког господина Јована (Пурића) посетили Епархију нишку.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 274
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта