Latinica  |    
   
 
Радојевић у Епархији ваљевској
Субота, 18. Април 2015.
Посете
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић обишао је у петак, 17. априла 2015. године Епархију ваљевску и радове на изградњи ограде око порте Храма Свете Великомученице Марине у Бањи Врујци.
Епархија зворничко-тузланска прославила Крсну славу - Живоносни Источник
Петак, 17. Април 2015.
Посете
На позив Његовог Преосвештенства епископа зворничко-тузланског Хризостома, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић, присуствовао је 17. априла 2015. године прослави Крсне славе Епархије зворничко-тузланске – Живоносни Источник.
Директор Управе честитао Васкрс
Четвртак, 9. Април 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је највећи хришћански празник Васкрс Господа Исуса Христа Његовој Светости Патријарху српском Господину Иринеју, епископату, свештенству, монаштву, културним и образовним установама и верницима Српске православне цркве.
Директор Управе примио Епископа славонског Господина Јована
Среда, 8. Април 2015.
Вести
Директор управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са сарадником Гаврилом Грбаном примио је 8. априла 2015 године Епископа славонског Господина Јована.
Др Радојевић на Слави Пастирско-саветодавног центра Архиепископије београдско-карловачке
Недеља, 5. Април 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић са сарадником Гаврилом Грбаном, присуствовао је 5. априла 2015. године прослави Крсне славе Пастирско-саветодавног центра Архиепископије београдско-карловачке, Дану Уласка Господа Исуса Христа у Јерусалим-Цвети и обележавању 18 година рада Центра.
Директор Управе на слављу Ускрсног бдења
Субота, 4. Април 2015.
Вести
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама присуствовао је 4. априла 2015. године са сарадником Гаврило Грбаном, слављу Ускршњег бдења и Св. Миси у Катедралној цркви Блажене Девице Марије.
Директор Управе честитао Ускрс
Петак, 3. Април 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је највећи хришћански празник Ускрс, надбискупу Станиславу Хочевару, бискупима Римокатоличке цркве, поглаварима протестантских цркава, свештенству, монаштву, редовништву и верницима који овај празник славе по Грегоријанском календару.
Седница Одбора за обнову „Краљевског конака“
Петак, 3. Април 2015.
Вести
У манастиру Свети Прохор Пчињски, 3. априла 2015. године, одржана је седница Одбора за обнову "Краљевског конака" којом је председавао председник Извршног одбора г. Радослав Павловић, а испред Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама присуствовао је Мирољуб Радосављевић.
Директор Управе честитао Песах
Четвртак, 2. Април 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједница др Милета Радојевић, честитао је празник Песах Рабину Јеврејске заједнице Исаку Асиелу и председнику Савеза Јеврејских општина Рубену Фуксу.
Посета општини Куршумлија
Петак, 27. Март 2015.
Посете
На позив председника Општине Куршумлија Родољуба Видића, др Милета Радојевић директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама и Мирјана Андрић директор Републичког Завода за заштиту споменика културе са сарадницима, посетили су у петак 27. марта 2015. године општину Куршумлија и уз присуство генералног директора Акционарског друштва "Планинка" Радована Раичевића и директора Народне библиотеке у Куршумлији Драгана Симића обишли оштећени храм Светог Николе, који се сматра једним од најстаријих задужбина Стефана Немање подигнутог између 1159. и 1166. Године. Манастир се налази се на узвишењу које се уздиже над градом изнад ушћа Бањске у Топлицу.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 364
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта