Latinica  |    
   
 
Пливање за Часни крст на Ади Циганлији
Понедељак, 19. Јануар 2015.
Вести
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама присуствовао је у понедељак, 19. јануара 2015. године централној свечаности обележавања Богојављења и традиционалном пливању за Часни крст на Ади Циганлији у организацији Градске општине Чукарица и ЈП „Ада Циганлија“.
Саопштење поводом трагичних догађаја у Паризу
Понедељак, 12. Јануар 2015.
Вести
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама Министарства правде најоштрије осуђује брутално убиство новинара сатиричног недељника у Паризу „Шарли ебдоа“ до кога је дошло 7. јануара т.г.
Директор Управе честитао Божићне празнике и Нову 2015. годину
Понедељак, 5. Јануар 2015.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је Божићне празнике и Нову 2015. годину Његовој Светости Патријарху српском Иринеју, архијерејима, свештенству, монаштву, културним, образовним и информативним установама СПЦ и верницима.
Представници Управе на божићним мисама у Београдској надбискупији
Четвртак, 25. Децембар 2014.
Вести
Помоћник директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Томислав Бранковић са сарадником Владимиром Тодићем присутвовао је 24. децембра 2014. године Св. Миси Бадње вечери -,,Полноћки“ у цркви Светог Антуна Падованског у Београду.
Директор Радојевић честитао Божић верницима који овај празник прослављају по грегоријанском календару
Среда, 24. Децембар 2014.
Вести
Директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Милета Радојевић честитао је Божић и Нову 2015. годину великодостојницима, свештенству, редовништву и монаштву, образовним установама и верницима цркава који прослављају овај велики празник по Грегоријанском календару.
Бискуп Реформатске хришћанске цркве посетио Управу
Петак, 19. Децембар 2014.
Вести
Бела Халас, бискуп Реформатске хришћанске цркве у Србији, посетио је 19. 12. 2014. Управу за сарадњу с црквама и верским заједницама. У разговору са др Томиславом Бранковићем, помоћником директора Управе, изнео је актуелна питања из живота и рада Реформатске хришћанске цркве. Разговору је присуствовала Јована Стојиновић, саветник у Управи.
Представници Хришћанске верске заједнице Јеховиних сведока у Управи
Петак, 19. Децембар 2014.
Вести
Помоћник директора Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама др Томислав Бранковић са сарадницима Владимиром Тодићем и Гаврилом Грбаном, примио је 19. децембра 2014. године представнике Хришћанске верске заједнице Јеховиних сведока: Гајуса Глокентина, правног заступника Јеховиних сведока у Немачкој, Рајнера Шолца, члана Одбора подружнице Јеховиних сведока и Славишу Костића, правног заступника у Републици Србији.
Посета манастирима Светог Христифора у Мислођину и Пресвете Богородице у Чокешини
Уторак, 16. Децембар 2014.
Посете
Представници Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама, др Томислав Бранковић, помоћник директора, са сарадницима Гаврилом Грбаном и Мирољубом Радосављевићем, посетили су 16. децембра 2014. манастире Светог Христифора у Мислођину и Пресвете Богородице у Чокешини на позив управа ових манастира.
Директор Управе у Епархији тимочкој
Субота, 13. Децембар 2014.
Посете
Др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу с црквама и верским заједницама и др Томислав Бранковић, помоћник директора, боравили су 13. 12. 2014. у посети Епархији тимочкој, архијерејском намесништву бољевачком. У Сумраковцу су присуствовали Светој архијерејској литургији коју је предводио епископ тимочки Иларион уз саслужење више свештеника.
Јубилеј храма у Лежимиру и посета манастиру Бешеново
Четвртак, 27. Новембар 2014.
Посете
На празник Светог Апостола Филипа у селу Лежимиру, 27.11.2014. године, храм посвећен Светом великомученику Георгију прославио је 250 година постојања. Свету Архијерејску Литургију служио је епископ сремски Василије уз саслужење великог броја ђакона и свештеника Епархије сремске.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Новости 1 до 10 од 327
 
Министарство правде Републике Србије
Српска Православна Црква
Међународна Бискупска Конференција Св. Ћирила и Методија
Словачкa евангеличкa црквa а.в.
Реформатскa хришћанскa црквa
Евангеличкa хришћанскa црквa а.в.
Синагога у Београду
Јеврејскa заједницa
Ријасет Исламске заједнице Србије
Мешихат Исламске заједнице у Србији
 
 
 
Министарство правде
Управа за сарадњу с црквама и верским заједницама
Сва права задржана ©2013  |  Мапа сајта  |  Мобилна верзија сајта