Ćirilica  |    
   
 
Obeležena hramovna slava u Dražnju
Petak, 24. Mart 2017.
Vesti
Direktor Uprave za saradnju s crkvama i verskim zajednicama dr Mileta Radojević sa saradnicima Olgicom Lakonić i Gavrilom Grbanom prisustvovao je 22. marta 2017.godine obeležavanju hramovne slave u Dražnju kod Grocke, praznika Sv. 40 mučenika Sevastijskih-Mladenci.
Poseta manastiru Sveti Luka u Bošnjanima
Sreda, 22. Mart 2017.
Posete
Povodom praznika 40. sevastijskih mučenika (Mladenci), 22. marta 2017. godine saradnici Uprave za sardanju s crkvama i verskim zajednicama gospođa Rada Kostić i gospodin Miroljub Radosavljević prisustvovali su Svetoj Arhijerejskoj Liturgiji kojom je načelstvovao Episkop kruševački G. David (Perović) uz sasluženje velikog broja sveštenika i đakona, uz prisustvo velikog broja vernika.
Poseta manastiru Tumene i hramu Svetog Nikole u Humu
Nedelja, 12. Mart 2017.
Posete
Direktor Uprave za saradnju s crkvama i verskim zajednicama dr Mileta Radojević prisustvovao je u nedelju 12. marta 2017. godine Svetoj Arhijerejskoj Liturgiji u manastiru Tumane u Eparhiji braničevskoj.
Treći periodični izveštaj o primeni Međunarodnog pakta o građanskim i političkim pravima―susret predstavnika Komiteta UN za prava čoveka sa državnom delegacijom Republike Srbije u Ženevi od 7-8. marta 2016. godine
Četvrtak, 9. Mart 2017.
Vesti
Nakon 22 preporuke Komiteta UN za prava čoveka u vezi sa Drugim periodičnim izveštajem Republike Srbije o primeni Međunarodnog pakta o građanskim i političkim pravima iz marta 2011. godine, a povodom razmatranja odgovora na dodatna pitanja istog u vezi sa Trećim periodičnim izveštajem koji mu je Kancelarija za ljudska i manjinska prava Srbije dostavila krajem novembra 2016. godine, državna delegacija Republike Srbije boravila je u Ženevi od 6-9. marta 2017. godine.
Poseta Eparhiji niškoj
Ponedeljak, 6. Mart 2017.
Posete
Na poziv NJegovog Perosveštenstva Episkopa raško-prizrenskog i administratora Eparhije niške G. Teodosija, direktor Uprave za sardanju s crkvama i verskim zajednicama dr Mileta Radojević sa saradnicom Olgicom Lakonić, u pratnji gospodina Stojana Cvetkovića, ktitora hrama, posetio je u ponedeljak 6. marta 2017. godine Eparhiju nišku.
Krsna slava Humanitarne organizacije "Stara Raška"
Nedelja, 26. Februar 2017.
Vesti
Predstavnici Uprave za saradnju s crkvma i verskim zajednicma Olgica Lakonić i Gavrilo Grban prisustvovali su 26. februara 2017. godine proslavi Krsne slave Svetog Simeona Mirotočivog i redovnoj Skupštini Humanitarne organizacije "Stara Raška".
Slava Patrijaršijske kapele Svetog Simeona Mirotočivog u Beogrdu
Nedelja, 26. Februar 2017.
Vesti
Direktor Uprave za saradnju s crkvama i evrskim zajednicama dr Mileta Radojević prisustvovao je u nedelju 26. februara 2017. godine na proslavi hramovne slave u Patrijaršijskoj kapeli Svetog Simeona Mirotočivog u Beogradu.
Slava crkve Svetog Simeona Mirotočivog na Novom Beogradu
Nedelja, 26. Februar 2017.
Vesti
Svetom arhijerejskom Liturgijom, kojom je načalstvovao Preosvećeni Episkop topločki gospodin Arsenije, vikar Patrijarha srpskog, proslavljena je slava hrama Svetog Simeona Mirotočivog na Novom Beogradu 26. februara 2017. godine.
Poseta Kruševačkoj eparhiji
Ponedeljak, 20. Februar 2017.
Posete
Direktor Uprave za saradnju s crkvama i verskim zajednicama dr Mileta Radojević sa svojim sardnicima posetio je Kruševačku eparhiju 20. februara 2017. godine.
Osvećenje Parohijskog doma pri hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Mladenovcu
Nedelja, 19. Februar 2017.
Vesti
Direktor Uprave za sardanju s crkvama i verskim zajednicama dr Mileta Radojević prisustvovao je u nedelju 19. februara 2017. godine osvećenju parohijskog doma pri hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Mladenovcu.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-20
Novosti 1 do 10 od 618
 
Ministarstvo pravde Republike Srbije
Srpska Pravoslavna Crkva
Beogradska Nadbiskupija
Slovačka evangelička crkva a.v.
Reformatska hrišćanska crkva
Evangelička hrišćanska crkva a.v.
Sinagoga u Beogradu
Jevrejska zajednica
Rijaset Islamske zajednice Srbije
Mešihat Islamske zajednice u Srbiji
 
 
 
Ministarstvo pravde
Uprava za saradnju s crkvama i verskim zajednicama
Sva prava zadržana ©2013  |  Mapa sajta  |  Mobilna verzija sajta